Két éve amputálni akarták a jobb lábát, most bombagólt lőtt - videó

Santi Cazorla, Villarreal
MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 04: Santi Cazorla (19) of Villarreal celebrates after scoring a goal during during UEFA Europa League Group G soccer match between Spartak Moscow and Villarreal at the Stadion Spartak in Moscow, Russia on October 04, 2018. Sefa Karacan / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Csütörtök este a legjobb 16 közé jutásért rendeztek meccseket a spanyol Király Kupában, a Villarreal 3-3-as döntetlent játszott a másodosztályú Almeria otthonában. A vendégek első gólját a kétszeres Európa-bajnok Santi Cazorla szerezte, a 33 éves spanyol karmester jobbal, elemi erővel kilőtte a bal felső sarkot. Nem rossz egy olyan játékostól, akinek korábban olyan sérülése volt, hogy még jobb lábának amputálása is szóba került.

Santi Cazorla az Arsenal játékosaként 2016 októberében összeszedett egy Achilles-sérülést, amit nyolc műtét követett, még bőrt is kellett átültetni a karjáról a bokájára. Miután a sebe üszkösödni kezdett, az orvosok semmi esélyt nem adtak a visszatérésére, sőt, az is szóba került, hogy amputálni kell a jobb lábát.

Ennél menőbb bemutatást még sosem kapott egy focista sem

Megváltóként fogadták a kétszeres Európa-bajnokot, aki két éve nem focizott tétmeccsen.