Társoldalunk:

Dárdait dicsérte Gulácsiék német vezetőedzője

2018.11.02. 16:39

Szalai Ádám, a Hoffeinheim labdarúgója nem léphet pályára a Bayer Leverkusen elleni mérkőzésen a német bajnokság szombati játéknapján.

"Ádám hiányozni fog, mert még nincs tökéletes állapotban. Már jobb a gyomra, de még mindig fejfájásra panaszkodik" - nyilatkozta pénteken Julian Nagelsmann vezetőedző.
A magyar válogatott csapatkapitányát szerdán, az RB Leipzig otthonában 2-0-ra elveszített kupameccs első félidejében le kellett cserélni, mert nem érezte jól magát, hányingere volt.

Szalai Ádám nem épült fel teljesenForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Thomas Kienzle

Gulácsi Péter, és az ugyancsak magyar válogatott Willi Orbán lipcsei csapata szombaton Dárdai Pál vezetőedző együtteséhez, a Hertha BSC-hez látogat. Az RB Leipzig szakvezetője, Ralf Ragnick rendkívül elismerően nyilatkozott a berliniek magyar tréneréről.
Nagy dicséret illeti Dárdait, aki remek munkát végzett az elmúlt néhány évben. Megemelem előtte a kalapomat- közölte Ragnick.
A tizedik forduló előtt az RB Leipzig az ötödik, a Hertha BSC a hatodik, a Hoffenheim a nyolcadik, a Bayer Leverkusen pedig a 12. helyen áll a Bundesliga tabelláján.