Társoldalunk:

Az Atalanta megszakította az Inter győzelmi sorozatát

2018.11.11. 15:06

Sorozatban negyedszer nyert az Atalanta az olasz labdarúgó Serie A-ban, miután 4-1-re győzött a vendég Internazionale ellen, míg az AS Roma 4-1-re nyert a vendég Sampdoria ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A bergamói együttes - amely az első nyolc fordulóban hat pontot gyűjtött, az azóta eltelt négyben viszont a maximális 12-t - legutóbb két éve győzte le az Internazionalét, amelytől azóta egy döntetlen mellett kétszer kikapott.

A milánói csapatnak ezzel megszakadt a hét bajnoki forduló óta tartó győzelmi sorozata, amely során öt mérkőzésen még gólt sem kapott.

Serie A, 12. forduló:
Atalanta-Internazionale 4-1 (1-0)

Az AS Roma 4-1-re legyőzte a vendég Sampdoria gárdáját.

Az AS Roma egy hazai vereség és két idegenbeli döntetlen után kerekedett ismét ellenfele fölé bajnoki találkozón, és több mint három év után tudott újra nyerni a Serie A-ban a Sampdoria ellen, amelytől azóta egy döntetlen mellett kétszer kikapott.

Sorozatban a negyedik fordulóban maradt nyeretlen a Sampdoria, amely ebben az időszakban egy döntetlent követően a harmadik vereségét szenvedte el.

A Chievo otthonában játszott 2-2-es döntetlent a Bologna, amelynek magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám a kispadról nézte végig az összecsapást.

A kora esti mérkőzésen a Lazio vendégként 1-1-es döntetlent játszott a Sassuolóval.

Serie A, 12. forduló:
AS Roma-Sampdoria 4-1 (1-0)
Chievo-Bologna 2-2 (2-1)
Empoli-Udinese 2-1 (1-0)
Atalanta-Internazionale 4-1 (1-0)
Sassuolo-SS Lazio 1-1 (1-1)