Társoldalunk:

Az e-mail-cím miatt maradt ki a válogatottból az Inter focistája

2018.11.14. 17:07

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale szélsője, Keita Baldé egészen elképesztő okból nem lehet ott a szenegáli válogatott következő meccsén. A labdarúgó sorsába a csapat új e-mail-címe kavart be.

A hivatalos tájékoztatás szerint a szenegáli válogatott vezetősége nem tudott arról, hogy az Internazionale lecserélte az e-mail-címet, így a meghívót pedig a korábbira küldték. Mivel sokáig nem érkezett válasz, telefonon keresték meg az olasz együttest, de már későn. Mivel már kifutottak a határidőből, az Inter nem engedte el a szélsőt a válogatotthoz.

Az e-mail-cím miatt maradt ki a válogatottból Keita BaldéForrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Keita Baldé így nem lehet ott az Egyenlítői-Guinea elleni Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőjén, méghozzá tényleg egészen fura eset miatt. Annyi viszont biztos, hogy a szenegáliak innentől kincsként őrzik majd az új e-mail-címet, és ha legközelebb nem kapnak még aznap választ, biztos, hogy azonnal tárcsázni fogják az Inter telefonszámát.

A szenegáli labdarúgó egyébként a Monacótól kölcsönben játszik a milánói együttesnél, ahol eddig 11 meccsen egy gólpasszt osztott ki.