Neymar nyafog, Messit nem érdekli

International Champions Cup 2017 - Juventus v FC Barcelona GettyImageRank2 FOOTBALL Soccer Club Soccer Major League Soccer
EAST RUTHERFORD, NJ - JULY 22: Lionel Messi #10 and Neymar #11 of Barcelona react to the way Juventus lined up for a kick in the first half during the International Champions Cup 2017 on July 22, 2017 at MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey. Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egy bennfentes megmondta, hogy mi a különbség Lionel Messi és Neymar között.

Az Atlético Madrid 33 éves spanyol jobbhátvédje, Juanfran már sok nagy csatát megélt a Barcelona ellen, így Messi és a 2013 és 2017 között a katalánoknál futballozó Neymar ellen is, vagyis releváns a véleménye.

Messi és Neymar játékstílusa nagyon hasonló Forrás: AFP/2017 Getty Images/Elsa

A kérdés elsősorban arra irányult, hogy szerinte Messi vagy Cristiano Ronaldo e a jobb, de amikor a miértekről beszélt, bevonta Neymart is. "Számomra Messi a legjobb. Meccs közben rugodshatod őt, ahogy akarod, nem törődik vele. Nagyon tisztelem ezért. Neymar más. Ő totális ellentéte Messinek" - mondta Juanfran, utalva rá, hogy a brazil (némileg jogosan) hamar felkapja a vizet, ha szabálytalankodnak ellene.

A párhuzam egyébként nem véletlen, Messinek és Neymarnak nagyon hasonló a stílusa, mindketten sokat vannak játékban, sokat cipelik a labdát, sokat cseleznek, emiatt az ellenfelek kedvenc célpontjai.