Társoldalunk:

A Fulham csapatán a pizza sem segíthet, Ranieri ezúttal a hamburgert veti be

2018.11.18. 15:52

Az olasz Claudio Ranierit nevezték ki a Fulham menedzserének. A Premier League utolsó helyén szerénykedő csapatnál a legfontosabb most a bennmaradás.

A Leicester Citynél korábban már sikerült csodát tennie az olasz edzőnek, bajnoki címig vezette a gyakorlatilag teljesen esélytelen csapatot, emlékezetes, hogy 5000-szeres pénzt fizettek a Rókák bajnoki címére a fogadóirodák.

Leicesterben nagyon jó közösséget épített az olasz a pályán kívül is, akkoriban pizzázni vitte a játékosokat egy-egy jó eredmény után, de Londonban más a recept.

Claudio Ranieri nagy és szép feladatot kapottForrás: AFP/Ben Stansall

Ranieri megígérte a játékosoknak, hogy minden kapott gól nélkül lehozott meccs után elviszi őket a McDonald's-ba.

Egyelőre nem valószínű, hogy kifosztanák a hamburegerzőt, eddig egy meccset hozott le kapott gól nélkül a Fulham ebben a bajnoki idényben.

„Nagyon sok gólt kaptak eddig. Olasz menedzserként ez nagyon zavar, nagyon fontos, hogy ne kapjunk gólokat. Megvan a minőség a csapatban, bent lehet maradni, de ehhez küzdeni kell. Lehet szépen játszani, de ha védekezni kell, akkor mindenki tudja, hol van a helye. Megígértem, hogy a hibátlan védekezés hamburgert ér majd” - mondta Ranieri.