Társoldalunk:

Elájult a sofőr, több Boca-játékos rosszul lett a balhéban - videó

2018.11.24. 20:56

A River Plate-Boca Juniors labdarúgó Libertadores-kupa visszavágója előtti órák sem teltek balhé nélkül. A rendőrök könnygázt vetettek be, elájult a sofőr, több Boca-játékos rosszul lett. A szövetség végül a találkozó elhalasztása mellett döntött.

Már órákkal a kezdés előtt egymásra találtak a River Plate és a Boca Juniors szurkolói, ami miatt folyamatos rendőri jelenlétre volt szükség.

Elájult a sofőr, több Boca-játékos rosszul lettForrás: AFP/Jose Romero

Eddig semmi különös, a probléma ott kezdődött, mikor a vendég Boca játékosai megérkeztek a stadionhoz, a rendőrök ugyanis úgy döntöttek, ez az a pillanat, amikor be kell vetni a könnygázt – írta az nso.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

VAMOS CARAJO !!!

Mauro Zarate (@oficialmaurozarate) által megosztott bejegyzés,

Ezzel csak egy gond volt: a River drukkerei előtte néhány pillanattal dobálták meg úgy a vendégek buszát, hogy szinte az összes ablak betört.

Ennek következtében pedig a könnygáz bejutott a buszba, és míg a szurkolókat nem annyira zavarta, több futballista is rosszul lett, elhányta magát, sőt, a sofőrjük a beszámolók szerint el is ájult.

Magyar idő szerint 21.30-kor Daniel Angelici, a Boca Juniors elnöke azt mondta, a FIFA kizárással fenyegette meg a klubot, ha nem játsszák le szombaton a mérkőzést. Marcelo Gallardo, a River Plate edzője azt mondta, a Boca mellett áll, belemegy a meccs elhalasztásába, és szóba is került egy szerdai zárt kapus mérkőzés. Csakhogy a televíziós jogtulajdonos és a FIFA hallani sem akar erről.

Közben kiderült, hogy Pablo Pérez, a Boca csapatkapitánya éjszakára kórházban marad, mert üvegszilánk ment a szemébe. 

A meccs kezdését magyar idő szerint 21.50-kor 23.15-re halasztották, majd később a szövetség a találkozó elnapolása mellett döntött. A Libertadores-kupa döntőjének visszavágóját magyar idő szerint vasárnap 21 órától rendezik.