Társoldalunk:

Gyönyörű villanás, az AS Roma újabb meglepő veresége - videó

2018.11.24. 16:56

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójának szombat délutáni összecsapásán az Udinese nagy meglepetésre 1-0-ra legyőzte az AS Romát, amely már a negyedik vereségét szenvedte el az idei pontvadászatban.

Az első félidőben jóval többet birtokolta a labdát a vendég csapat (31-69 százalék), ráadásul tízszer próbálkozott kapura lövéssel is, de gólt nem sikerült szereznie. Ahogy az Udinesenek sem, így hiába voltak meg a lehetőségek, gólnélküli döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe.

Az Udinese meglepte az AS RomátForrás: twitter.com/officialasroma

Az 54. percben azonban megtört a jég, Rodrigo De Paul gyönyörű egyéni akciója után ugyanis megszerezte a vezetést a hazai együttes.

A 62. percben kétgólos lehetett volna az Udinese előnye, de hiába talált be Ignacio Pussetto, a játékvezető a videobiró segítségével kezezés miatt érvénytelenítette a gólt, így maradt a minimális előny az utolsó fél órára.

A hátralévő idő sem volt elég az AS Romának - pedig hét perc volt a ráadás -, hogy betaláljon, így meglepetésre kikapott az Udinesetől, és már a negyedik vereségét szenvedte el a bajnokságban.