A Bayern korábbi trénere szerint jönni fog az áttörés a csapatnál

491692789 Switzerland's German coach Ottmar Hitzfeld gestures during a Group E football match between Switzerland and Ecuador at the Mane Garrincha National Stadium in Brasilia during the 2014 FIFA World Cup on June 15, 2014.    AFP PHOTO/ ANNE-CHRISTINE
Switzerland's German coach Ottmar Hitzfeld gestures during a Group E football match between Switzerland and Ecuador at the Mane Garrincha National Stadium in Brasilia during the 2014 FIFA World Cup on June 15, 2014. AFP PHOTO/ ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Vágólapra másolva!
Ottmar Hitzfeld, a Bayern München volt vezetőedzője még bízik a labdarúgócsapat mostani trénerében, Niko Kovacban annak ellenére, hogy egyre valószínűbbnek tűnik: a horvát szakember napjai meg vannak számlálva a bajor klubnál.

"Jönni fog az áttörés. Ismerem Kovacot a svájci-horvát válogatott mérkőzésekről. Ott is jó munkát végzett és bizonyította, hogy jól kezeli a sztárokat" - nyilatkozott a web.de internetes oldalnak Hitzfeld.
"Remélem, hagynak neki időt" - tette hozzá.

Ottmar Hitzfeld még adna esélyt Niko Kovacnak Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Hitzfeld 2001-től 2003-ig edzője is volt Kovacnak a Bayernnél, majd később svájci, illetve horvát szövetségi kapitányként találkoztak egymással.

Kovac a nyáron érkezett a kupagyőztes Eintracht Frankfurttól a Bayern Münchenhez, de a sajtó már arról cikkezik, hogy hamarosan megválik tőle a klubvezetés, miután az együttes 12 forduló után csak az ötödik helyen áll a Bundesligában, s a hátránya kilenc pont az éllovas Borussia Dortmunddal szemben. Hitzfeld a Bayernnel és a Dortmunddal is nyert Bajnokok Ligáját.

Médiainformációk szerint Arséne Wenger, az Arsenal korábbi mestere lehet az utódja.