Vágólapra másolva!
A Sky Italia értesülése szerint Cristiano Ronaldo nem lesz ott a hétfő esti Aranylabda-gálán. Az ötszörös győztes távolmaradásának oda, hogy állítólag Luka Modric mögött csak a második helyen végzett a szavazáson.

Az olasz portál pénteken megszellőztette, hogy a vb-ezüstérmes Luka Modric kapja hétfőn este az Aranylabdát, a második helyen a portugál Cristiano Ronaldo végzett, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a világbajnok Antoine Griezmann került.

Cristiano Ronaldo az idei szezonban is halmozta a rekordokat Forrás: AFP/Marco Bertorello

Olasz sajtóértesülések szerint ötszörös aranylabdás Ronaldo nem teszi tiszteletét a hétfői párizsi gálán, és a francia világbajnok Griezmann is inkább madridi otthonából figyeli majd a rangos eseményt.

Cristiano Ronaldo a Real Madrid játékosaként sorozatban harmadszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, és 15 találattal a sorozat gólkirálya lett.

Griezmann karrierje eddigi legjobb idényén van túl, az Atléticóval Európa-ligát és Európai Szuperkupát nyert, a francia válogatottal pedig világbajnoki címet (a horvátok ellen 4–2-re megnyert döntőben őt választották a legjobb játékosnak). Nemrég pedig finoman megjegyezte, egy ilyen eredménysor után az Aranylabda neki ítélése sem lenne ördögtől való.

Antoine Griezmann élete legjobb szezonját futotta Forrás: NurPhoto/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Mehdi Taamallah

A horvát Luka Modric – akit az UEFA és a FIFA is az év játékosának választott – szintén fel tud mutatni egy BL-győzelmet, mellette pedig ezüstérmes lett a világbajnokságon, és a torna legjobb játékosának választottál.

Nem ez lesz az első eset, hogy Ronaldo nem jelenik meg egy rangos eseményen. Ősszel az UEFA által szervezett díjátadót is kihagyta, majd a juventusos elfoglaltságaira hivatkozva a londoni FIFA-gálán sem jelent meg.