Társoldalunk:

A francia sztár DJ egy kérdéssel porig alázta az első női aranylabdást

2018.12.04. 06:43

Hétfőn este impozáns gála keretében kiosztották a France Football Aranylabdát, és mostanra gyakorlatilag már mindenki tudja, hogy a Real Madrid és a horvát válogatott középpályása, Luka Modric kapta a férfiaknál az elismerést. A nőknél pedig a 23 éves norvég csatár, Ada Hegerberg győzött, de az ő örömébe gusztustalanul beletrollkodott a világhírű francia lemezlovas, Martin Solveig, aki azt hitte, hogy vicces.

Hegerberg összesen 42 gólt lőtt a 2017-18-as idényben a Olympique Lyon színeiben, amellyel francia bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Utóbbi sorozatban 14-szer volt eredményes. Nem ez volt az első alkalom, hogy női játékos is kapott Aranylabdát, de az még a FIFA-díjakkal összemosódott korszakban létezett. A France Football viszont korábban még nem honorált hölgyet, Hegerberg lett az első győztes.

Sajnos ott volt a helyszínen Martin Solveig is, aki úgy érezte, hogy az örömittas pillanatokban neki nem jutott elég nagy szerep, ezért megpróbált vicceset mondani, miután táncot lejtett a Lyon csatárával. Csakhogy ez éppen az ellenkezője lett, nevezzük inkább szexistának. A DJ megkérdezte a norvég klasszist, twerkelni is tud-e, magyarul seggrázósan táncolni. Hegerberg ezen láthatóan kiakadt, sarkon fordult, és el akarta hagyni a színpadot, mielőtt David Ginola odalépett volna hozzá.

Az eset után Solveig bocsánatot kért, majd kiposztolt egy képet, ahol kezet ráznak Hegerberggel. Legközelebb talán gondolkodni is fog, mielőtt ilyen megnyilvánulásokkal alázna meg valakit.