Társoldalunk:

Neymar az Aranylabda-gála alatt otthon lövöldözött

2018.12.04. 16:26

A világ legdrágább futballistájával, a brazil Neymarral 2012 óta nem fordult elő, hogy nem került be az első tízbe az Aranylabda-szavazáson. A Paris Saint-Germain 12. helyen végző támadóját – Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan – egyáltalán nem mozgatta meg a párizsi gála, helyette inkább otthon maradt, és kedvére lövöldözött.

A 26 éves támadó 2017 nyarán azért szerződött Barcelonából Párizsba, hogy végre kiléphessen Lionel Messi árnyékából, és legyen esélye megnyerni az Aranylabdát. Csapatával azonban már a legjobb 16 között búcsúzott a Bajnokok Ligájából, majd a jött a brazilok csúfos leégése az oroszországi világbajnokságon, így Neymar neve szóba sem került a lehetséges esélyesek között.

A brazil labdazsonglőr ezért el sem ment az Aranylabda-gálára, és a televízióban sem követte az eseményeket. Ez onnan tudható, hogy néhány szemfüles felhasználó kiszúrta Netmart a Twitchen (egy olyan közösségi oldalon, amelyen bárki bármit közvetíthet), ahogyan a Call Of Duty nevű népszerű számítógépes játékkal játszott.