Ronaldo családja teljesen kiborult

Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo smiles during the Italian Serie A football match Empoli vs Juventus on October 27, 2018 at the Carlo Castellani Stadium in Empoli. (Photo by MARCO BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo testvérei kiakadtak az Aranylabda-szavazás végeredményén.

2007 óta most először fordult elő, hogy nem Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo kapta a labdarúgás legrangosabb egyéni elismerését, hanem Luka Modric, a Real Madrid és a horvát válogatott középpályása.

A gála után a második helyen végzett portugál sztárfocista testvérei, Elma és Katia Aveiro a közösségi oldalaikon fejezték ki egyet nem értésüket a szavazás végeredményével kapcsolatban. Előbbi azt írta, hogy "egy romlott világban élünk, amelyet a maffia és a pénz irányít", utóbbi kiposztolt egy CR-képet, amely alatt csak annyit jegyzett meg, hogy a "világ legjobb játékosa azoknak, akik tényleg értenek a focihoz".

Modric azért lehetett aranylabdás idén, mert tavasszal Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal, majd a nyári világbajnokságon döntőbe vezette a horvát válogatottat, amiért a torna legjobb játékosának járó díjat is megkapta.