Vágólapra másolva!
A madridi AS információ szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke azt szeretné, hogy Cristiano Ronaldo és Lionel Messi a Bernabéu-stadion díszpáholyában egymás mellett ülve nézze meg a Boca Juniors-Rivert Plate Libertadores-kupa döntőjének visszavágóját.

A lap szerint Ronaldo a Real Madridon, Messi a spanyol szövetségen keresztül igényelt jegyet a mérkőzésre, amelyet biztonsági okokból rendeznek meg Madridban, a tervek szerint december 9-én 20.30 órától.

Ronaldo és Messi egymás mellett ülve nézheti a Libertadores-kupa döntőjét Forrás: AFP/Ben Stansall

Pérez tervét, hogy a világfutballt az elmúlt tíz évben domináló szupersztár egymás mellett üljön, a spanyol és a dél-amerikai szövetség is támogatja. A két játékos jelenléte szinte biztos, hiszen Ronaldóék már pénteken lejátsszák bajnoki mérkőzésüket az Inter ellen, Messiék pedig szombat este lépnek pályára az Espanyol otthonában a katalán derbin.

Az AS úgy tudja, hogy Ronaldo mindenképp Madridban tölti a hétvégét, és ha valóban kimegy megnézni a kupadöntőt, akkor az lesz az első alkalom, hogy nyári távozása óta tiszteletét teszi a Bernabéuban.