Társoldalunk:

Cristiano Ronaldo majdnem a Milan játékosa lett

2018.12.05. 15:52

2018. július 16-án Cristiano Ronaldo hivatalosan is a Juventus játékosa lett. Az ötszörös aranylabdás játékos a bemutatásakor elmondta, hogy a Real Madridtól való távozáskor egyedül a Juventus jöhetett szóba, azonban most az AC Milan korábbi sportigazgatója, Massimiliano Mirabelli azt állítja, hogy a portugál játékos kis híján a milánói klub labdarúgója lett.

„Hatalmas esélyünk volt arra, hogy megszerezzük Ronaldót. Már leültünk az ügynökével, és szinte mindenben megegyeztünk, az átigazolási összegben, a fizetésében is. Még az sem zavarta, hogy nem játszhat a Bajnokok Ligájában, azt mondta, még úgysem nyert Európa-ligát, itt az ideje" – mondta Massimiliano Mirabelli a TeleLombardia tévécsatorna műsorában. 

Cristiano Ronaldo egyelőre szárnyal a JuventusbanForrás: NurPhoto/Giuseppe Maffia

„Ha nem változik a tulajdonosi kör, Cristiano Ronaldo most az AC Milan mezében futballozna. A kínai cégcsoport kiválásával azonban már nem volt esélyünk véghezvinni a transzfert" – tette hozzá az AC Milan korábbi sportigazgatója.

A 33 éves támadó végül a Juventus játékosa lett, ahol továbbra is szárnyal. 18 mérkőzésen lépett pályára a torinói csapat színeiben, 11 gólt szerzett, és 7 gólpasszt adott.