Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport információi szerint nem Pozsonyban fogadja a szlovák válogatott a magyar csapatot a két együttes március 21-i Európa-bajnoki selejtezőjén.

A 2020-as Eb-selejtezők nyoni sorsolásán csak az időpontokról állapodtak meg a csapatok, a mérkőzések helyszíneiről még nem. A Nemzeti Sport csütörtöki információi szerint a sorozat első, és a két válogatott szurkolói által minden bizonnyal legjobban várt összecsapásra az előzetes várakozásokkal ellentétben nem Pozsonyban, hanem a szlovák fővárostól mintegy 60 kilométerre lévő Nagyszombaton kerül sor.

19 200 néző szurkolhat majd a City Arénában Forrás: Wikipedia

„A szövetségi kapitány és a szlovák szövetség is megerősítette, hogy Nagyszombaton, a bajnoki címvédő Spartak Trnava stadionjában, a City Arenában lesz a magyarok elleni mérkőzés. Az indoklás szerint azért döntöttek így, mert ebben a stadionban szerepelt a válogatott a Nemzetek Ligájában is, ezt a stadiont már megszokta a válogatott, nem akartak a magyarok elleni meccs előtt egy teljesen új stadionban pályára lépni. Pozsonyban a horvátok elleni őszi meccsen szerepelhet először a válogatott” – mondta el a sportlapnak Szabó Zoltán, a felvidéki magyar nyelvű napilap, az Új Szó munkatársa.

A magyar válogatott 2019-es Eb-selejtezőinek időpontjai:

Március 21.: Szlovákia-Magyarország (Nagyszombat)
Március 24.: Magyarország-Horvátország
Június 8.: Azerbajdzsán-Magyarország
Június 11.: Magyarország-Wales
Szeptember 9.: Magyarország-Szlovákia
Október 10.: Horvátország-Magyarország
Október 13.: Magyarország-Azerbajdzsán
November 19.: Wales-Magyarország