Társoldalunk:

Hosszabbított magyar válogatott játékosával a BL-győztes

2018.12.06. 15:17

Életbe léptette szerződésében található egy éves opciós lehetőségét Puhalák Szidónia és a Győri Audi ETO KC csapata. Mindkét fél számára egyértelmű volt, hogy folytatódjon a munkakapcsolat, így a tehetséges, már a válogatottban is bemutatkozó szélső 2020 nyárig biztosan Győrben szerepel, számol be a hírről a klub hivatalos oldala.

Puhalák Szidónia 2018-ban kötött 1+1 éves szerződést a Győri Audi ETO KC csapatával. A fiatal balszélső stabil teljesítményt nyújt posztján, így nem volt kérdéses számára, hogy a folytatás mellett döntsön.

„Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is Győrben szerepelhetek. Nagyon jól teljesít idén is a csapat, úgy érzem hasznos tagja vagyok én is. Hatalmas mindenkiben a motiváció, hogy idén is olyan fantasztikus eredményeket érjünk el közösen, mint az elmúlt években. Köszönöm a bizalmat, igyekszem minél jobb teljesítménnyel és gólokkal meghálálni ezt" – mondta el Puhalák Szidónia.

Puhalák Szidónia (labdával) hasznos tagja lett a BL-győztesnekForrás: ALL RIGHT RESERVED/Adam_Molnar

„Gyorsan sikerült megegyeznünk a játékossal a folytatásról. Puhalák Szidónia teljesítményével meggyőzött minket, hogy helye van Győrben. Ő a jó példa arra, hogy ha van olyan tehetséges fiatal magyar játékos, aki jól teljesít, annak meg van a lehetősége, hogy Győrben a legmagasabb célokért küzdjön" – nyilatkozta dr. Bartha Csaba a Bajnokok Ligája-címvédő klub elnöke.

Puhalák Szidónia 2016 nyara óta tagja a Győri Audi ETO KC csapatának. Kétszeres Bajnokok Ligája győztes, magyar bajnok és egyszeres Magyar Kupa győztes. Ez idő alatt 82 mérkőzésen 134 találattal segítette csapatát.