A Napoli sztárja durván beszólt a Liverpoolnak

fbl Horizontal
Napoli's forward Dries Mertens from Belgium (C) celebrates with Napoli's midfielder Amadou Diawara from Guinee (L) and Napoli's forward Jose Callejon from Spain after scoring his 2nd goal during the Italian Serie A football match Napoli vs Empoli San Paolo stadium in Naples on November 2, 2018. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool és a Napoli kedden este sorsdöntő meccset vív egymással a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó játéknapján, az egyik topcsapat pedig minden bizonnyal kiesik a legrangosabb európai kupasorozatból. Az olasz csapat már hétfőn megérkezett Angliába, a vendégek egyik legnagyobb sztárja, Dries Mertens pedig már bele is állt a házigazdába.

"Mindenki odavan a játékoskijáróban található "This is Anfiled"-feliratért. Anno, egyszer már játszottam itt, még az Utrechttel,

de megmondom őszintén, észre sem vettem,

elsétáltam alatta. Úgyhogy a második félidő előtt megkerestem, de nem igazán értettem, miért van ennek ekkora jelentősége.

A hagyományaikat nagy becsben őrző liverpooliak és a csapat drukkerei ezután a nyilatkozat után aligha részesítik majd meleg fogadtatásban a belga válogatott támadót.