Alexis Sánchez tagadja, hogy fogadást kötött volna Mourinho kirúgására

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) and Manchester United's Chilean striker Alexis Sanchez attend a training session at the Carrington Training complex in Manchester, north west England on November 26, 2018, on the eve of their UEFA Champions League group H football match against Young Boys. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Alexis Sánchez, a Manchester United játékosa tagadta azokat a sajtóértesüléseket, miszerint fogadást kötött José Mourinho kirúgására.

A hírek szerint Alexis 20 ezer fontban (körülbelül 7 millió forint) fogadott Marcos Rojóval, hogy szezon közben menesztik a portugál menedzsert. Alexis arra tett, hogy igen, Rojo arra, hogy nem.

Alexis Sánchez Mourinho bukására fogadott Forrás: AFP/Oli Scarff

Mivel kedden a Manchester United elküldte Mourinhót, Alexis nyert, aki állítólag már dobott is egy üzenetet a csapat WhatsApp-csoportjába, amiben a pénzét követeli: "Megmondtam. A türelem kifizetődött. Rojo jön nekem 20 ezer fonttal."

A chilei később saját közösségi oldalán tagadta a hírt:

Ha igaz, ha nem, abban lehet valami, hogy Alexis nem igazán jött ki Mourinhóval: a támadó - aki egyébként heti 500 ezer fontot (!) keres - 2018 januárjában igazolt az Arsenaltól a Unitedhez, ahol az idei bajnoki szezonban mindössze 478 percet játszott, és csak egy gólt szerzett.