Társoldalunk:

Emery és Özil balhéja után távozhat az Arsenal vb-győztese

2018.12.21. 10:36

Angol sajtóértesülések szerint már a januári átigazolási időszakban távozhat a Premier League-ben szereplő Arsenal együttesétől a német Mesut Özil. A világbajnok középpályás ugyanis összetűzésbe került a londoni klub menedzserével, Unai Emeryvel.

A hírek szerint az Arsenal minden ajánlatot meghallgat a Özilért, aki nem tudja elfogadni a menedzser elképzeléseit, egyedüli játékosként az együttesben. Természetesen Emerynek ez nem tetszik, így a jövőben nem számít a kiváló labdarúgóra.

Mesut Özil távozhat az ArsenaltólForrás: AFP/Glyn Kirk

Az Independent úgy tudja, az edző és a játékos máshogy látják a 30 éves középpályás taktikai szerepét a csapaton belül, ezért nagy valószínűséggel már a téli átigazolási időszakban távozhat a 30 éves világbajnok középpályás. Egyes lapok szerint a kölcsönadást sem lehet kizárni, az állítólag heti 350 ezer fontot (124,5 millió forint) kereső futballistától viszont mindenképpen megválna az Arsenal.

Korábban legtöbbször a Juventust emlegették Özillel kapcsolatban, a torinói sztárcsapat előtt pedig most megnyílhat az út a játékos megszerzését illetően. A 30 éves Özil - aki 2013-ban költözött Londonba - a jelenlegi szezonban 26 mérkőzésből csak 11-szer kapott helyet a kezdőcsapatban.