Hatalmas üzletre készül a Real Madrid

Ramos Salah
(FILES) In this file photo taken on May 26, 2018 Liverpool's Egyptian forward Mohamed Salah (R) falls with Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos leading to Salah being injured during the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine. (Photo by GENYA SAVILOV / AFP)
Vágólapra másolva!
Hatalmas üzletre készül a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid, ugyanis újra rohamokat indít a Liverpool klasszisának, Mohamed Szalahnak a megszerzéséért. A BL-címvédő nyolcvanmillió eurót, plusz Marco Asensiót adná a támadóért.

Az egyiptomi labdarúgót nem először szeretné megszerezni Florentino Pérez, a madridi klub elnöke már a legutóbbi átigazolási szezonban is igyekezett megszerezni Szalahot. Akkor nem sikerült, de spanyol lapok szerint az újabb próbálkozás már sikerrel járhat.

Szalah hamarosan megbeszélheti a nézeteltéréseket Sergio Ramossal? Forrás: AFP/Genya Savilov

A Gol Digital információja szerint Szalah az elsőszámú kiszemelt, akiért

nyolcvanmillió eurót plusz Marco Asensiót adná a Real Madrid,

ez pedig már a Liverpool vezérkarát is elgondolkoztathatja.

Asensio továbbra sem tud alapemberré válni a Realban, viszont azzal nehéz lenne vitatkozni, hogy kiváló játékosról van szó, a mellé járó nem kevés pénzből pedig nem tűnne lehetetlen feladatnak a Premier League most futó idényében már tizenkét gólnál és hét gólpassznál járó egyiptomi klasszis pótlása.