Hamarosan távozhat a Chelsea-től Cesc Fabregas

fbl Horizontal
Chelsea's Spanish midfielder Cesc Fabregas reacts to their victory on the final whistle in the English FA Cup final football match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London on May 19, 2018. Chelsea won the game 1-0. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint egyre közelebb van ahhoz Cesc Fabregas, hogy elhagyja a Chelsea csapatát, a Thierry Henry vezett Monaco lehet a befutó.

A 31 éves játékost a Milan is szívesen látná, de az olaszok nem engedhetik meg maguknak Fabregast, miután így is gondjaik vannak a Financial Fair Play szabályaival. A spanyolnak még hat hónap van hátra a londoni szerződéséből.

Fabregas több játéklehetőséget akar Forrás: AFP/Glyn Kirk

Maurizio Sarri csapatában nem kap sok lehetőséget Fabregas, az olasz ennek ellenére nem szívesen engedné el.

Ha Febregas megy, akkor Sarri mindenképp venne egy új középpályást, mert elmondása szerint pótolni kell a klub egyik fontos játékosát, ha a távozás mellett dönt.

Monacóban Fabregas azzal a Thierry Henryval dolgozhatna együtt, aki az Arsenalnál 2003 és 2007 között a csapattársa volt. A szerződtetés esélyeit viszont csökkenti, hogy a Monaco csak a 19. helyen áll a francia bajnokságban.