Társoldalunk:

Bevonult a börtönbe a taxisverő sztárfocista

2019.01.03. 18:07

2019. január 3-án megkezdte 50 napos börtönbüntetését a botrányhős dán focista, Nicklas Bendtner, aki szeptemberben eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát.

A Rosenborg klubigazgatója, Tove Moe Dyrhaug elmondta, hogy Nicklas Bendtner két személyi edzőt is kapott maga mellé a koppenhágai börtönbe, így lesz lehetősége arra, hogy elkülönítve tréningezzen az 50 napos szabadságvesztése alatt.

A taxist összeverő futballsztár egy bárónő fejét is el tudta csavarni

Nicklas Bendtner hamarosan megkezdi 50 napos börtönbüntetését, miután eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát. A dán támadó közelében sincs a futballvilág legkiválóbb csillagainak, de ha kiosztanák az év botrányhőse díjat, toronymagas esélyes lenne. A 30 éves csatár pályafutása során volt már gólkirály, szerzett csodálatos gólokat, lőtt mesterhármast a Bajnokok Ligájában, a többség mégis úgy tartja számon, mint egy közepes tehetséget, aki csak a balhéival tud a címlapokra kerülni.

A Rosenborg színeiben futballozó 30 éves csatár szeptemberben eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát, mert állítása szerint a sofőr megdobta a barátnőjét egy tárggyal. Bendtner elismerte, hogy megverte és megrúgta a sofőrt, de állítása szerint önvédelemből, miután összevesztek a viteldíjon.

Az esetet követően Nicklas Bendtnert 50 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, és kiszabtak rá 1500 korona (65 ezer forint) pénzbüntetést is. A 30 éves támadó először fellebbezett az ítélet ellen, amit aztán meglepően visszavont, így biztossá vált, hogy be kell vonulnia a börtönbe.