Visszatérhet Diósgyőrbe a korábbi közönségkedvenc

Futács Márkó
Hungarian defender Gyula Forró (R) of TE Kecskemet (L) fights for the ball with Hungarian of VTK Diosgyor during a national leage soccer match between their teams on March 08, 2014 at the local stadium of Kecskemet. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK forward Márkó Futács
Vágólapra másolva!
Egy DVTK-hoz közeli szurkolói oldal úgy tudja, Futács Márkó tavasszal újra Diósgyőrben futballozhat.

A horvát élvonalban szereplő Hajduk Splittel augusztus 31-én bontotta fel szerződését Futács Márkó, aki korábban gólkirályi címet is ünneplehetett egykori csapatával, nyár óta azonban ingyen igazolhatóvá vált.

Futács (b) korábban már szerepelt Diósgyőrben, most visszatérhet Miskolcra a támadó Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A 28 éves játékos szeptemberben még a Buzsáky Ákos vezette III. Kerületi TVE-nél edzett, az őszi szezon végén pedig az MTK edzéseit látogatta és várta a kínálkozó lehetőséget. Néhány nappal ezelőtt látott napvilágot a hír, miszerint a támadó a Kolumbiába, a kilencszeres bajnok Independiente Santa Fe-hez igazolhat, ám jelen pillanatban annak van a legnagyobb esélye, hogy a csatár nyárig Diósgyőrben folytatja pályafutását. A megegyezés mindkét fél számára előnyös lehet, hiszen a DVTK egy gólerős játékossal erősödhet, Futács pedig, amennyiben jól teljesít és gólokat szerez, a bajnokság végén könnyen kaphat kecsegtető ajánlatot nevesebb csapatoktól.