Szurkoló ült az Arsenal-busz tetejére, de megrendezték a meccset

Horizontal
Arsenal's English midfielder Joe Willock celebrates scoring his and Arsenal's second goal during the English FA Cup third round football match between Blackpool and Arsenal at Bloomfield Road in Blackpool, north west England on January 5, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az Arsenal meccse sokáig veszélyben volt, ugyanis a harmadosztályú ellenfél, a korábban a Premier League-ben is szerepelt Blackpool szurkolói a tulajdonos ellen tüntettek.

Owen Oyston és családja a 80-as évek végén szerezte meg a klubot, de a 2010-es PL-szereplés óta lejtmenetben van a csapat, most éppen a harmadosztály közepén van. A vehemensebb szurkolók a tulaj távozását követelik, egyikük felült az Arsenal buszának tetejére, hogy a játékosok ne juthassanak el a meccsre.

Az Arsenal végül befutott, és 3-0-ra nyert. A meccs hőse a 19 éves Joe Willock volt, aki két gólt szerzett, mellette Iwobi volt még eredményes.

Gólösszefoglaló ITT:

Eredmények:
Newcastle United–Blackburn Rovers (II.) 1–1 (Ritchie 84. – 11-esből, ill. Dack 56.)
Crystal Palace–Grimsby Town (IV.) 1–0 (J. Ayew 86.)
Bristol City (II.)–Huddersfield Town 1–0 (Brownhill 72.)
Blackpool (III.)–Arsenal 0–3 (Willock 11., 37., Iwobi 82.)
Norwich City (II.)–Portsmouth (III.) 0–1 (A. Green 95.)