Társoldalunk:

Kórházba került Diego Maradona

2019.01.05. 07:38

Kisebb gyomorvérzéssel került kórházba Diego Maradona, aki jelenleg a mexikói másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dorados de Sinaloa vezetőedzőjeként dolgozik.

Az argentinok legendás alakja Buenos Airesbe utazott rutinvizsgálatra, amelyen az orvosok kiszúrták a problémát. A Maradona családjához közel álló forrásra hivatkozva a Reuters úgy értesült, hogy a Dorados edzőjének gyomorvérzése nem súlyos, nincs életveszélyben, de mindezek mellett benn tartották a kórházban megfigyelés céljából – írja az nso.hu.

A hír mindössze néhány órával az után látott napvilágot, hogy Maradona képviselője, Matias Morla bejelentette az argentin tréner hosszabbítását klubcsapatával. 

Az 58 éves legendát a Reuters szerint azóta már ki is engedték a kórházból.

Maradona gyomorvérzéssel került kórházbaForrás: AFP/Pedro Pardo

Azoknak üzenem, akik valóban aggódtak az apám miatt: rendben van, minden oké, hamarosan otthon lesz – írta Maradona lánya, Dalma a Twitteren.

Maradona a kórházból való távozásakor nem nyilatkozott a sajtónak, de a súlyosabb bajt megelőzendő a közeljövőben további vizsgálatokra várják vissza.

Maradona 2004-ben kokainfüggősége következtében súlyos szívproblémákkal küzdött, életmentő műtétre is szüksége volt. 2005-ben gyomorgyűrűt kapott, aminek köszönhetően sikerült lefogynia, ezzel tehermentesítve a szívét. Ám alkohol- és drogproblémái miatt így is érkeznek hírek időnként a világbajnok legenda rossz egészségi állapotáról.