Társoldalunk:

Mourinho volt a gond Manchesterben

2019.01.08. 11:57

Nem lehet nem észrevenni a Manchester United és Paul Pogba átváltozását. José Mourinho távozása és Ole Gunnar Solskjaer érkezése óta a csapat megállíthatatlan, Paul Pogba pedig kivirágzott. A francia világbajnok testvére, Mathias szerint Mourinho miatt nem teljesített jól Paul.

Solskjaer irányítása alatt, első három meccsén négy gólt szerzett Pogba, és volt három gólpassza is. Korábban 14 meccsen lőtt három gólt Mourinho vezetése alatt.

Mathias jelenleg a francia harmadosztályban szereplő Tours játékosa, szerinte Mourinho fogta vissza a világbajnok játékost.

"Mourinhóval volt a gond. Amit láttunk belőle, abból is kiderült, mindig ő akart lenni a középpontban. Paul próbált nem foglalkozni ezzel, ha őt tisztelik, akkor ő is tiszteli a menedzsert, és képes eldönteni fontos meccseket" - idézte az RMC Mathiast.

José Mourinho és Pogba egy vitája a sok közülForrás: AFP/Adrian Dennis

A 25 éves Pogba 2016-ban Mourinho érkezése után tért vissza Manchesterbe 89 millió fontért, de az idő előrehaladtával a páros viszonya egyre rosszabb lett.

Szeptemberben Mourinho megfosztotta Pogbát a helyettes kapitányi tisztségétől, miután a Wolves elleni meccs után kritizálta a csapat védekező taktikáját. A Liverpool ellen, Mourinho utolsó meccsén végig a kispadon ült Pogba.

Solskjaer óta a United öt győzelmen van túl, vasárnap a Tottenham ellen játszanak idegenben.