Nem hibáztak a topcsapatok az olasz focikupában

Inter
Lautaro Martinez #10 of FC Internazionale Milano celebrates after scoring the his goal during the serie A match between FC Internazionale and SSC Napoli at Stadio Giuseppe Meazza on December 26, 2018 in Milan, Italy. (Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Három mérkőzést rendeztek vasárnap az olasz labdarúgókupa, a Coppa Italia küzdelmeiben. Az Inter kiütötte a Beneventót, a Napoli pedig magabiztosan nyert a Sassuolo ellen.

Luciano Spalletti csapata a másodosztályú Beneventót látta vendégül, az osztálykülönbség pedig a pályán is meglátszott a csapatok között. Az egyaránt duplázó Candreva-Lautaro Martínez duó vezérletével 6-2-re nyertek a milánóiak, így készülhenek a negyeddöntőre, ahol a Lazio lesz az ellenfelük.

A Napoli Milik és Fabian Ruiz góljaival verte a Sassuolót, Carlo Ancelotti csapatára az AC Milan vár majd a legjobb nyolc között. A Fiorentina is továbbjutott, némi meglepetésre a Torino otthonában győztek a lilák 2-0-ra, akik a hétfői Roma-Entella találkozó győztesével játszanak majd.