Társoldalunk:

Rémisztő autóbalesetet szenvedett a magyar válogatott focista

2019.01.14. 07:43

Rémisztő autóbalesetet úszott meg sértetlenül egy ismert volt válogatott labdarúgó - írja a Blikk. Nagy szerencséje volt, hogy nem esett baja, amikor az autójában ülve egy vonattal ütközött múlt kedden, az esti órákban. 

A volt élvonalbeli játékos a Lapály utcai vasúti átkelőnél szenvedte el a balesetet. A korábban jó néhány külföldi, illetve magyar csapatnál is megfordult csatár valószínűleg nem vette észre az érkező szerelvényt, ezért hajtott be gépkocsijával az átjáróba, amelynél egyébként nincs fénysorompó. A történtekhez az is hozzájárulhatott, hogy késő este volt, és az erős havazás is rontott a látási viszonyokon. A sofőr szerencsés, hogy az ütközést követően a vonat nem gyűrte maga alá a járművét, az ütés a jármű oldalát érte. Így csak az autó jobb eleje és hátulja tört össze, noha a kár így is jelentősnek tűnik – írta a Blikk, amely nem nevezte meg a focistát.

A magyar labdarúgó autójának jobb oldala sérült, az első kerék ki is szakadt a baleset soránForrás: Blikk

A sportember nemrégiben hagyott fel a profi futballal, abszolút a magánéletére koncentrál, a vállalkozására és a családjára. Mostanában nem sokat lehetett róla hallani. A lap szerette volna megszólaltatni, megtudni, mennyire ijedt meg a baleset miatt, illetve, hogy hogy van, de nem kívánt nyilatkozni.

Szemtanúk szerint a történtek után megőrizte higgadtságát, nem tűnt idegesnek. A vasúttársaság annyit közölt, az ütközés nem sokkal este negyed tíz előtt történt, a helyszínelés és a műszaki mentés éjjel fél tizenkettőkor fejeződött be. Annak ellenére, hogy nem történt személyi sérülés, a rendőrség eljárást indított az ügyben.