Angliába szerződik a Real Madrid válogatott kapusa

Horizontal
Real Madrid's Costa Rican goalkeeper Keylor Navas (R) and Real Madrid's goalkeeper Francisco Casilla take part in a training session at Valdebebas Sport city in Madrid on November 20, 2015 on the eve their Spanish League footbal match 'El Clasico' Real Madrid vs FC Barcelona. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Angol sajtértesülések szerint a másodosztályban listavezető Leeds Unitednál orvosi vizsgálatra várják a Real Madrid egyszeres spanyol válogatott kapusát, Kiko Casillát.

A 32 éves kapus a Real Madridban nevelkedett, de az Espanyol színeiben lett elismert játékos a spanyol bajnokságban. 2015 nyarán visszaigazolt nevelőegyesületéhez, de a Costa Rica-i Keylor Navas mögött nem tudott rendszeresen bekerülni a kezdőcsapatba.

Kiko Casilla korábban a La Liga egyik legjobb kapusa volt Forrás: DPPI/ Bagu Blanco

Az egyszeres válogatott kapus az utóbbi három évben 43 mérkőzésen védte a Real Madrid kapuját, de a belga vb-bronzérmes Thibaut Courtois nyári érkezésével harmadik számú kapus lett belőle, és az idei szezonban még egy meccsen sem kapott lehetőséget.

Kiko Casillának 2020 nyaráig szól a szerződése, azonban a Real Madrid ingyen is elengedné. Az átigazolás már csak attól függ, hogy a Championshipben szereplő Leeds United meg tud-e állapodni a kapussal a fizetéséről, amely Madridban heti 30 ezer fontnak megfelelő összeg.