Társoldalunk:

A holland válogatott csatár visszatér a Premier League-be

2019.01.15. 19:36

Az angol labdarúgó-bajnokság 19. kieső helyén álló Fulam FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy megszerezte a Besiktas holland válogatott támadóját, Ryan Babelt.

A 32 éves játékosnak nem lesz ismeretlen a Premier League világa, ugyanis 2007 és 2011 között 146 mérkőzést játszott a Liverpool színeiben. A szélsőként és középcsatárként is bevethető Babel a 12-es számot kapta új klubjában, és már nagyon várja, hogy pályára léphessen Craven Cottage-on.

„Nagyon jók az első benyomásaim, roppant izgatott vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a Fullham bennmaradhat. Azért jöttem ide, hogy segítsem a csapatot, készen állok a játékra. Nem várhatok" – mondta Ryan Babel, aki Ronald Koeman kapitánykodása alatt visszakerült a holland válogatottba, és a franciák elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen is eredményes volt.

Ryan Babel góljaira nagy szüksége lesz a bennmaradásért harcoló FulhamnekForrás: Fulham FC/Twitter

„Ryan tavaly 15 gólt szerzett, Claudio Ranieri ragaszkodott a leigazolásához. Biztosak vagyunk benne, hogy remekül fog visszatérni a Premier League-be, és hasznára lesz a csapatnak" - mondta Tony Khan, a Fulham alelnöke.

Ryan Babel január 20-án, vasárnap mutatkozhat be új csapatában, amikor a Fulham a harmadik helyen álló Tottenhamet fogadja a Craven Cottage-on.