A holland válogatott csatár visszatér a Premier League-be

GES / Soccer / Netherlands - Germany, 13.10.2018 DFB Men Nations League Male Professional Footballer Jersey Holland National Team Football Professional A-national Team SPORT A Team Soccer Netherlands Footballer PROFESSIONAL A National Team SP GENERAL Inte
Scene that precedes the 1-0: Ryan Babel (NL) prepares, goalkeeper Manuel Neuer (Germany) and Matthias Ginter (Germany) come too late. GES / Football / Nations League: Netherlands - Germany, 13.10.2018 Football / Soccer: Nations League: Netherlands vs Germany, Amsterdam, October 13, 2018 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 19. kieső helyén álló Fulam FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy megszerezte a Besiktas holland válogatott támadóját, Ryan Babelt.

A 32 éves játékosnak nem lesz ismeretlen a Premier League világa, ugyanis 2007 és 2011 között 146 mérkőzést játszott a Liverpool színeiben. A szélsőként és középcsatárként is bevethető Babel a 12-es számot kapta új klubjában, és már nagyon várja, hogy pályára léphessen Craven Cottage-on.

„Nagyon jók az első benyomásaim, roppant izgatott vagyok.

– mondta Ryan Babel, aki Ronald Koeman kapitánykodása alatt visszakerült a holland válogatottba, és a franciák elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen is eredményes volt.

Ryan Babel góljaira nagy szüksége lesz a bennmaradásért harcoló Fulhamnek Forrás: Fulham FC/Twitter

„Ryan tavaly 15 gólt szerzett, Claudio Ranieri ragaszkodott a leigazolásához. Biztosak vagyunk benne, hogy remekül fog visszatérni a Premier League-be, és hasznára lesz a csapatnak" - mondta Tony Khan, a Fulham alelnöke.

Ryan Babel január 20-án, vasárnap mutatkozhat be új csapatában, amikor a Fulham a harmadik helyen álló Tottenhamet fogadja a Craven Cottage-on.