Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata a sérült Harry Kane és az Ázsia Kupán szereplő Szon Hung Min mellett Dele Allit is hosszabb időre elveszítette, aki vasárnap komoly sérülést szenvedett.

Az angol válogatott futballistának vasárnap a Fulham elleni Premier League-találkozó második félidejében sérült meg a combhajlító izma, a klub pedig kedden jelezte, hogy a vizsgálatok alapján hetekig elhúzódó rehabilitáció vár majd rá. Az orvosok várakozása szerint legkorábban március elején állhat újra edzésbe.

Dele Alli rövid időn belül a harmadik sztár, akiről le kell mondania a Spursnek Forrás: AFP/Ben Stansall

Az angol bajnokság harmadik helyén álló londoni együttes legjobbjai közül Kane bokasérüléssel bajlódik, s március előtt nem térhet vissza, míg a dél-koreai Szon az ázsiai kontinensbajnokságon csapatával bejutott a nyolc közé.

Mindez azt jelenti, hogy a két angol sztárjátékos, Alli és Kane biztosan nem játszhat majd többek között a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén,

február 13-án, amikor a Borussia Dortmundot fogadja a gárda, s erősen kérdéses, hogy a március 5-én esedékes németországi visszavágóra felépülnek-e.