David Beckham a Salford City résztulajdonosa lett

David Beckham
David Beckham attends a City of Miami Commissioners meeting where he and his partners presented plans of building a Major League Soccer stadium on public land in Miami, Florida on July 12, 2018. Beckham and his partners will present stadium and park plans to City of Miami commissioners. / AFP PHOTO / RHONA WISE
Vágólapra másolva!
David Beckham is résztulajdonosa lett az angol ötödosztályban szereplő Salford Citynek.

Az angol sajtóból érkező hírek szerint Beckham ugyanúgy tíz százaléknyi tulajdonrészt vásárol, ahogy a volt manchesteri csapattársai, Ryan Giggs, Nicky Butt, Paul Scholes, valamint Gary és Phil Neville, azaz az úgynevezett 92-es évfolyam. A klub többségi tulajdonosa továbbra is a szingapúri üzletember, Peter Lim marad 40 százalékkal.

"Az első manchesteri éveimet Salfordban töltöttem, mondhati ott nőttem fel, úgyhogy nagyszerű érzés összefogni a srácokkal. A csapat nagy eredményeket ért el rövid idő alatt, a szurkolóik fantasztikusak, én pedig örülök, hogy újra több időt tölthetek a városban" - kommentálta az eseményeket Beckham.

A Salford City jelenleg az ötödik ligában szerepel, és a célja, hogy története során először bekerüljön az Anglia négy legmagasabb osztályát tömörítő Futball Ligába.