Remek játékkal győzött a Real a Király-kupában

fbl Horizontal
Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos (R) celebrates after scoring a penalty during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) quarter-final first leg football match between Real Madrid CF and Girona FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 24, 2019. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid 4-2-re győzött a Girona ellen a spanyol Király-kupa negyeddöntőjében.

Nem indult jól a mérkőzés a Real számára, mivel egy botrányos védekezést kihasználva a Girona már a hetedik percben megszerezte a vezetést Lozano góljával. A madridiak viszont az utóbbi hetekkel ellentétben kifejezetten jól játszottak, főleg támadásban, amit csak segített, hogy a vendégek nagyon fent védekeztek, így óriási befutható területek nyíltak a csatárok előtt. Nem is kellett sokat várni az egyenlítésre, a 18. percben Odriozola passzából Lucas lőtt gólt, majd a 42. percben Ramos panenkázott be egy tizenegyest, így félidőben már a Real volt előnyben.

Ramos góljával szerezte meg a vezetést a Real Forrás: AFP/Javier Soriano

A 66. percben a csereként beállt Llorente kezezett a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőből pedig Granell egyenlített. A Realt ezúttal sem zavarta meg a bekapott gól, továbbra is remekül játszott, és az utolsó negyedórában Ramos, valamint Benzema góljával végül 4-2-re győzött.

A visszavágót egy hét múlva, január 31-én játsszák 21.30-as kezdettel.

Összefoglaló ITT.