Dzsudzsák Balázs: Ha hazaigazolok, az nem a pénz miatt történik majd

Horizontal
Dzsudzsák Balázs búcsúfotója a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságról a belgák ellen elvesztett nyolcaddöntőt követően
Vágólapra másolva!
Terjedelmes interjút adott a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott csapatkapitányát megdöbbentette, mennyire nehezen talált magának klubot, még a próbajáték sem lett volna ellenére. Az őt érintő pletykákról, anyagi kérdésekről továbbra sem nyilatkozik.

Dzsudzsák a tavaly őszi klubváltásról

„Engem is megdöbbentett, mennyire nehézkesen ment a klubváltás.

Remélem, többször nem kerülök ilyen helyzetbe, nehéz időszak volt.”

A MOL Vidiről és a Fradiról

„Az utolsó pillanatig kivártunk, ezek után amint szóba került a Vidi és a Fradi, megint megkaptam, hogy Dzsudzsák azért nem jön haza, mert nyolcszázmillió forintot kér naponta.

Emiatt jobbnak láttuk, ha kivárunk, kíváncsiak voltunk, milyen előnyökkel jár, ha szabadon igazolható vagyok. Mivel a Fradinak és magamnak sem akartam kellemetlenséget, igyekeztem titokban tartani, hogy a Népligetben készülök, de utólag mindenkinek megköszöntem a lehetőséget.”

A pletykákról és a bulvársajtóról

„Nem keresem a nyilvánosságot csak azért, hogy álhíreket cáfoljak.

Felesleges időpocsékolás, ráadásul másnap újabb pletykát kellene cáfolnom. Aki ismer és mellettem áll, tudja, mennyi a valóságalapja az ilyen cikkeknek. Próbálok hiteles maradni, ha úgy érzem, szólnom kell, jelentkezem. Mindegy, mit írnak, a legfontosabb, hogy jól érzem magam a bőrömben.”

A teljes interjút itt olvashatja el.