Magabiztosan hozta a kötelezőt a Chelsea

Chelsea
Chelsea's Brazilian midfielder Willian (R) c3elebrates scoring a penalty with Chelsea's Spanish defender Cesar Azpilicueta during the English FA Cup fourth round football match between Chelsea and Sheffield Wednesday at Stamford Bridge in London on January 27, 2019. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az előzetes várakozásoknak megfelelően nem okozott gondot a Sheffield Wednesday az angol labdarúgó FA-kupa legjobb nyolcaddöntőbe jutásért vívott meccsen a Chelseanek, Maurizio Sarri alakulata 3-0-ra nyert és ott van a legjobb 16 között. 

Az első félidő legfontosabb eseménye a 26. percben történt: büntetőt kapott a vendég csapat, ám a videóbírózás után - amely már használtban van az angol kupákban-, visszavonták az ítéletet. Gyakorlatilag az ellentámadásból aztán a Chelsea is tizenegyest kapott, ez pedig egyértelmű volt, amelyet Willian váltott gólra, 1-0-s vezetéshez juttatva csapatát.

A második játékrészben bár próbálkozott a Sheffield, komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani, míg Hudson-Odoi villantott valamit abból, amiért a Bayern München már 40 millió fontot sem sajnálna érte, szépségdíjas találattal duplázta meg az előnyt. A hajrában Willian még lőtt egy bombagólt, a Chelsea így 3-0-ra nyert és ott van a nyolcaddöntőben.

A találákozón a csütörtökön igazolt Gonzalo Higuaín a kezdőben kapott helyet és közel 80 percet játszott, gólt azonban nem szerzett.