Társoldalunk:

Neymar lábában ugyanott repedt meg a csont, ahol egy évvel korábban

2019.01.28. 07:54

Neymar 2018 februárjában, alig 11 hónappal ezelőtt szenvedett kísértetiesen hasonló sérülést. Akkor a Marseille elleni bajnokin fordult alá a bokája, úgy, hogy a lábközépcsontja megrepedt, ezúttal pedig a Strasbourg elleni kupameccsen járt szerencsétlenül.

A Paris Saint-Germain brazil sztárjának sérüléséről a Le Parisien és a brazil GloboEsporte.com is azt írja, ugyanaz a lábközépcsont repedt meg Neymar lábában, mint 2018-ban.

A sérülés elvileg kevésbé súlyos, mint a világbajnokság előtti volt, de a PSG még nem döntött, lesz-e műtét. Hamarosan Párizsba érkezik a brazil válogatott csapatorvosa, Rodrigo Lasmar, aki 2018-ban műtötte a játékos lábát.

Neymart azonnal le kellett cserélniForrás: AFP/Franck Fife

Neymar a februárban biztosan nem léphet pályára a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccsén, de minden bizonnyal a visszavágóról is lemarad még, ahogy a brazil válogatott márciusi, előkészületi meccseiről is.

A szövetségi kapitány, Tite egyébként ott volt a helyszínen, amikor a PSG 4-1-re nyert a Rennes ellen. Neymar helyett Daniel Alvest, Marquinhost és Thiago Silvát is figyelhette a szakember.