Iniesta után megint egy legendás focista igazolhat Japánba

98556332 Vertical
Netherlands' striker Arjen Robben (C) gestures to Spain's midfielder Xavi (R) as Spain's midfielder Andrés Iniesta (L) holds Robben back and English referee Howard Webb (down) watches them during the 2010 FIFA football World Cup final between the Netherlands and Spain on July 11, 2010 at Soccer City stadium in Soweto, suburban Johannesburg. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE - AFP PHOTO / ROBERTO SCHMIDT (Photo by ROBERTO SCHMIDT / AFP)
Vágólapra másolva!
Japán sajtóértesülések szerint Arjen Robben, a Bayern München vb-ezüst- és bronzérmes támadója a szezon végén az FC Tokióba igazolhat.

Mint ismert, a 35 éves támadó szerződése az idény végén lejár a rekordbajnok bajor klubnál, így szabadon igazolható lesz. Az FC Tokio egy meg nem nevezett vezetője a Kyodo Newsnak elmondta, hogy tapogatóznak az ügyben, információt gyűjtenek, hiszen egy ilyen lehetőséget egyetlen csapat sem hagyna ki.

Arjen Robben 35 évesen is a Bayern München egyik legjobbja Forrás: AFP/Sven Hoppe

A 96-szoros holland válogatott játékos decemberben azt mondta, előfordulhat, hogy visszatér hazájába, de ha nem érkezik minden szempontból megfelelő ajánlat a számára, akkor jövőre akár véget is érhet a pályafutása.

Német lapok eddig a PSV Eindhoven és az olasz Internazionale nevét dobták be a támadó lehetséges kérőjeként, de korábbi klubja, a Groningen is bejelentkezett Robbenért, a meggyőzésére nem mindennapi módot választott a klub.