A Chelsea edzője úgy látja, nem tudja motiválni játékosait

fbl Horizontal
Chelsea's Italian head coach Maurizio Sarri reacts as Chelsea's Argentinian striker Gonzalo Higuain leaves the pitch after being substituted off during the English Premier League football match between Bournemouth and Chelsea at the Vitality Stadium in Bournemouth, southern England on January 30, 2019. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Maurizio Sarri vezetőedző úgy látja, nem tudja megfelelően motiválni a Chelsea játékosait, ez is közrejátszott abban, hogy csapata 4-0-ra kikapott a Bournemouth otthonában az angol labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján.

Az olasz szakvezető a lefújás után kiküldte a szakmai stáb többi tagját az öltözőből, és csaknem egy órán keresztül beszélt a futballistákkal.

Maurizio Sarri a jelek szerint egyelőre nem ért szót a Chelsea játékosaival Forrás: AFP/Glyn Kirk

"Meg kellett értenem, miért volt ekkora különbség az első és a második félidő között. Az első felvonásban nem sejtettük, hogy a szünet után ilyen katasztrófa következik.

- magyarázta a tapasztalt edző.

A Chelsea legutóbb 1996 szeptemberében szenvedett négygólos vereséget a Premier League-ben, és a szerda esti kudarc még a londoniak legújabb játékosa, Gonzalo Higuaín bajnoki bemutatkozását is elhomályosította.

Sarri úgy fogalmazott, továbbra is alkalmasnak tartja csapatát, hogy megszerezze a Bajnokok Ligája-indulást jelentő első négy hely valamelyikét.

"Nem mi állunk a tabella élén, de akkor sem kaphatunk ki négy-nullra Bournemouth-ban. Talán az én hibám, mert nem tudom motiválni a játékosokat" - közölte.

A Chelsea 24 forduló után 47 ponttal a tabella ötödik helyén áll.