Ilyet is csak a La Ligában láthatunk az utolsó helyezettől

Valencia CF v SD Huesca - La Liga FBL liga Spain december EVENT SPORT MATCH soccer match Valencia cf valencia people Huesca La Liga
Hernandez of SD Huescacelebrate after scoring the 1-1 goal during spanish La Liga match between Valencia CF vs SD Hueca at Mestalla Stadium on December 23, 2018. (Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto) (Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A 21 forduló után a spanyol élvonalbeli bajnokság, a La Liga utolsó helyén álló Huesca hazai pályán simán verte a középmezőnyben tanyázó Real Valladolidot. És rúgtak egy olyan gólt, amilyet egyetlen más bajnokság biztos kiesője sem tudna.

Az utóbbi hat meccséből csak egyet nyerő, de így is a 13. helyen álló Valladolidnak esélye sem volt az utolsó, 20. helyezett Huesca otthonában. A hazaiak első gólja kimondottan emlékezetes lett: a Valladolid a kezdőkörből ívelte a labdát a Huesca tizenhatosára, amit Pablo Insúa elképesztő hidegvérrel egy ollózó mozdulattal vett le, úgy, hogy a labda ott maradt mellette. Rögtön indított is Juan Hernándezt, aki Enric Gallegót hozta játékba, a spanyol csatár pedig a kapuig gyalogolhatott a labdával.

Itt nézheti meg a gólt.

Ebből a pofonból nem is tudott felállni a Valladolid, kapott még három gótl, azaz végül 0-4-es vereséggel utazhattak haza.