Műteni kell a Liverpool védőjét

fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp congratulates Liverpool's English defender Joe Gomez (R) as Liverpool's Scottish defender Andrew Robertson (L) and Liverpool's English midfielder Alex Oxlade-Chamberlain (2L) after the English Premier League football match between Liverpool and Leicester at Anfield in Liverpool, north west England on December 30, 2017. / AFP PHOTO / Paul ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Műteni kell Joe Gomezt, az FC Liverpool labdarúgóját, aki két hónappal ezelőtt szenvedett lábtörést.

A Premier League-ben éllovas klub hétfőn közölte, hogy a 21 éves védő esetében az eredetileg hat hétre tervezett rehabilitáció nem hozta meg a kellő eredményt, ezért a műtéti beavatkozás mellett döntöttek.

Jürgen Klopp és Joe Gomez egy korábbi felvételen Forrás: AFP/Paul Ellis

Gomez visszatérésével kapcsolatban ezúttal nem mondtak konkrét időpontot, de angol sajtóhírekben azt valószínűsítik, hogy a tavaszi szezonban még így is bevethető lesz.

Jürgen Klopp vezetőedző az egyesület honlapján azt nyilatkozta: Gomez a sérülése előtt "fantasztikus formában" volt, de túl értékes játékosnak tartja ahhoz, hogy a csapat jelene, még inkább a jövője érdekében kockázatot vállaljanak az idő előtti szerepeltetésével.

A hatszoros angol válogatott Gomez 18 tétmérkőzésen szerepelt a mostani szezonban, és december 5-én, a Burnley elleni győztes bajnoki első félidejében sérült meg.