Kutyája az ajtó előtt ülve várja haza a tengerbe zuhant argentin focistát

Emiliano Sala
Vágólapra másolva!
Nem csak családtagjai várják haza még mindig a január 21-én egy kisrepülőgéppel lezuhant argentin futballistát, Emiliano Salát.

A franciaországi Nantes-ból új csapatához Cardiffba utazó futballista Piper Malibu típusú kisgépe a La Manche-csatorna fölött tűnt el a légi irányítás radarjáról, és már szinte akkor biztos volt, hogy lezuhant, fedélzetén Emiliano Salával és a pilóta, David Ibbotsonnal. A gépet vasárnap este megtalálták Guernsey, a Csatorna-szigetek egyikének közelében, majd hétfőn azt is jelezték, hogy a távirányítású kutatóegység egy holttestet is felfedett a gép roncsai között, azt viszont még nem erősítették meg, hogy melyik áldozatról van szó.

Sala családja továbbra is rendületlenül bízik benne, hogy a futballista valami csoda folytán túlélte a szerencsétlenséget. Testvére, Romina Sala nap mint nap posztol a közösségi oldalán, hétfőn egy újabb szívszorító képet tett közzé.

A képhez írt szöveg: Nala is hazavár. Nala Emiliano Sala kutyája, és a Daily Mail szerint az állat volt az egyik oka, hogy Sala a cardiffi bemutatása után még visszament Nantes-ba, hogy a Walesbe költözés előtt még elhelyezze Nalát.