23 éve nem jártak ennyien a Fradi meccseire, mint most

A Ferencváros szurkolói a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Ferencváros - Budapest Honvéd mérkőzés kezdete előtt
Vágólapra másolva!
Az NB I-ben listavezető Ferencváros meccseire egyre többen látogatnak ki, 23 éve nem látott magasságokkban van az éllovas átlagos nézőszáma.

A 2018-19-es idényben eddig átlagosan 10 137 fő nézte meg a Fradi meccseit a Groupama Arénában. Az NB I-ben természetesen ez a legmagasabb szám, de a zöld-fehérek focicsapatánál sem mindennapos a 10 ezer fölötti átlag.

A Ferencváros szurkolói a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Ferencváros - Budapest Honvéd mérkőzés kezdete előtt Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A klub tájékoztatása szerint 23 éve nem volt ekkora az érdeklődés a focicsapat iránt, a tavalyi idényben átlagosan kilencezren voltak a stadionban, legutóbb pedig az 1995-96-os idényben lépte át a szám a tízezret, akkor pedig a Bajnokok Ligájában is szerepelt a Fradi.

Jó jel, hogy az első tavaszi meccsen 10 027-en voltak a Groupama Arénában úgy, hogy a női kézilabdacsapat Győr elleni Bajnokok Ligája-meccse a focicsapat kezdésével egyidőben ért véget Érden, így sokan biztosan lemeradtak Böde Dánielék Honvéd elleni sikeréről.

A tavasz folyamán lesz még Újpest és Vidi elleni rangadó is a Groupamában, így nem kizárt, hogy a szezon végére már a 11 ezret is meghaladja majd az átlagos nézőszám.