Pogbát igazolt az amerikai focibajnokság címvédője

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL EUROPA LEAGUE STRIPPED TO THE WAIST BUST JOY SIDE BY SIDE
Paul Pogba és Florentin Pogba 2017-ben egymás ellen játszottak a Saint-Etienne-Manchester United párarcban, az Európa-ligában
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) címvédő Atlanta Unitedbe igazolt Florentin Pogba, a francia válogatottal világbajnok Paul egyik bátyja.

A 28 éves guineai válogatott játékos leigazolását kedden jelentette be az Atlanta, amely decemberben a holland Frank de Boert nevezte ki vezetőedzőnek. A klubot 2014-ben alapították, először a 2017-es szezonban vett részt az MLS küzdelmeiben, és a második idényében aranyérmet nyert.

Paul Pogba és Florentin Pogba 2017-ben egymás ellen játszottak a Saint-Etienne-Manchester United párarcban az Európa-ligában Forrás: AFP/Philippe Desmazes

A védő Florentin Pogba a török Genclerbirligi együttesétől szerződött az Egyesült Államokba, korábban a francia élvonalban a Saint-Etienne játékosa volt. A Pogba-testvérek mindannyian profi labdarúgók, Paul a Manchester Unitedben, míg az ikerpár másik tagja, Mathias a francia harmadosztályú Tours-ban játszik.

Az MLS következő idénye márciusban kezdődik, de az Atlanta már ebben a hónapban tétmérkőzéseket játszik, mivel érdekelt lesz az észak- és közép-amerikai, illetve a karibi klubok számára kiírt Bajnokok Ligájában.