Guardiola sem tudja, hogy hol van a sérült játékosa

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts as he sits in the dug out ahead of the English Premier League football match between Everton and Manchester City at Goodison Park in Liverpool, north west England on February 6, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Pep Guardiola az újságíróktól tudta meg, hogy merre jár a nagyvilágban sérült játékosa, Benjamin Mendy.

A katalán vezetőedző épp azt magyarázta a Chelsea-meccset felvezető sajtótájékoztatón, hogy mennyire összetett a francia balhátvéd sérülése, amikor az újságírók megkérdezték tőle, hogy akkor mit keres Mendy Hongkongban, ugyanis délelőtt onnan jelentkezett be az Instagram-oldalán. „Váó, Hongkong? Nem tudtam. B.zmeg, szerencsés srác. Azt mondta, hogy egy napra Párizsba utazik, de Hongkong azért arrébb van. Lehet, hogy le kéne töltenem az Instagramot a telefonomra. Tegnap még Barcelonában volt. Az nem jó, ha most Hongkongban van, nagyon nem."

A sajtótájékoztató után – amelyet egyébként a SkySports élőben közvetített – Mendy tisztázta a dolgot, és a Twitteren üzent, hogy valójában nincs Hongkongban, csak az Uber-sofőrjével viccelődött, és nem akar problémákat Guardiolával.

Mendyért 2017 nyarán 57 millió eurót fizetett a City a Monacónak, de az állandó sérülései miatt mindössze 21 meccset játszott eddig. Még egy-két ilyen poén, és lehet, hogy többet nem is fog.

A Manchester City-Chelsea meccset vasárnap 17.00 órától rendezik.