Társoldalunk:

A Diósgyőr megszerezte a Puskás Akadémia támadóját

2019.02.12. 17:33

A labdarúgó OTP Bank Liga 11. kiesőhelyén álló DVTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy kölcsönvette a Puskás Akadémia támadóját, Prosser Dánielt.

Prosser Dániel a Budapest Honvéd akadémiáján lett igazolt labdarúgó 2007-ben. Az első csapatban hat évvel később, 2013. augusztus 4-én a Lombard Pápa ellen debütált. 2017 januárjában a Puskás Akadémia FC csapatához igazolt, ahonnan 2018 nyarán kölcsönbe került a román élvonalbeli Sepsiszentgyörgyhöz. Télen visszatért Felcsútra, részt vett a PAFC spanyolországi edzőtáborában, ahol a Lausanne FC elleni felkészülési mérkőzésen gólt is szerzett. A DVTK szurkolói a 27-es számú mezben láthatják majd a pályán. 

Prosser Dániel korábbi csapat ellen debütálhat DiósgyőrbenForrás: dvtk.eu

"Prosser Dániel korábban már többször bizonyította, hogy gólerős játékos, ezért biztos vagyok benne, hogy az érkezésével nagyobb lesz a verseny a csapatba kerülésért a támadó szekcióban. Meggyőződésem, hogy a segítségünkre lesz majd a céljaink elérésében" - nyilatkozta Tajti József, a DVTK sportigazgatója.

"Érkezésem előtt beszéltem Márkvárt Dáviddal és Forgács Dáviddal, mind a ketten jókat mondtak a Diósgyőrről. Azért jöttem, hogy a csapat hasznára lenni, és szeretnék sok győzelmet ünnepelni a szurkolókkal közösen. Bízom benne, hogy nagyon jól sikerül majd ez a tavasz" - mondta Prosser Dániel, aki szombaton pont korábbi csapata, a Honvéd ellen mutatkozhat be a DVTK-ban.