A PSG-sztár anyukája kegyetlenül le akarta gombolni a Barcát

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French midfielder Adrien Rabiot (L) and Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani warm up prior to the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Saint-Etienne (ASSE) at the Parc des Princes stadium in Paris on September 14, 2018. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol és francia sportlapok már hónapokkal ezelőtt megszellőztették, hogy Adrien Rabiot, a Paris Saint-Germain kegyvesztett középpályása mindenben megegyezett az FC Barcelonával. Azonban most úgy tűnik, hogy a lejáró szerződésű játékos nem lesz a katalán csapat labdarúgója, ugyanis túl magasak voltak a fizetési igényei. Vagyis nem neki, hanem az anyukájának, aki az ügyeit intézi.

Ekkor tett a klub néhány lépést hátrafelé, mert a tárgyalások ilyesfajta manipulálása nem korrekt. Részünkről le van zárva az ügy" - idézte az As a Barca egyik képviselőjét.

Adrien Rabiot szolgálatairól már lemondtak Párizsban Forrás: AFP/Franck Fife

Rabiot édesanyja, Veronique a tárgyalások utolsó szakaszában elképesztő prémiumokat és aláírási összegeket követelt, ezért a katalánok inkább 75 millió euróért leigazolták az Ajax Amsterdam 21 éves középpályását, Frenkie De Jongot, akit a világ egyik legtehetségesebb játékosának tartanak.

Adrien Rabiot együtt edzhet a társaival, de Thomas Tuchel döntése értelmében meccsnapokon nem léphet a Paris Saint-Gtermain öltözőjébe.

Rabiot-val már korábban is akadtak magatartásbeli gondok. Didier Deschamps, a francia válogatott szövetségi kapitánya nem jelölte a világbajnokságra utazó 23 fős keretbe, viszont a három tartalék közé nevezte. Azonban a PSG középpályása e-mailben tudatta a kapitánnyal, hogy nem kér a tartalékszerepből, ezzel pedig elvágta magát nála.