Társoldalunk:

Solskjaer már tudja, kiket dob a Chelsea elleni meccsre

2019.02.13. 10:18

A Manchester United Ole Gunnar Solskjaer vezetésével első vereségét szenvedte el. A Bajnokok Ligájában a Paris Saint-Germain 2-0-ra nyert az Old Traffordon, Solskjaer elmondta, kikre nem számít a következő meccsen.

Ole Gunnar Solskjaer a kötelező optimista megnyilvánulásokon túl kritikát is megfogalmazott saját csapatával szemben.

Ha bárki sajnáltatja magát a vereség után, az biztosan nem lesz ott a Chelsea elleni meccsen

- mondta Solskjaer, aki a hétfői, Chelsea elleni FA-kupa-meccsre, majd a következő hétvégi, Liverpool elleni bajnokira kell, hogy felkészítse csapatát.

Ole Gunnar Solskjaernak már a meccsen is volt mondanivalójaForrás: AFP/Franck Fife

"Nem sajnálni kell magunkat, hanem visszajutni arra a szintre, amihez ez a klub hozzászokott" - mondta még a norvég, ki hozzátette, szép feladat a párizsi fordítás, de nem teljesen lehetetlen.

Solskjaer kitért a játékvezetőre is röviden, szerinte az első gólt szerző Kimpembe szerencsés volt, hogy egyáltalán a pályán lehetett, ugyanis már az első félidőben meg kellett volna kapnia a második sárga lapját.

Young ezért sárgát kapott, Kimpembe semmit:

Solskjaert megkérdezték Alexis Sánchezről is. A norvégnak két kényszerű cserét is meg kellett húznia, Martial és Lingard is megsérült, így a szünet előtt pár pillanattal beállt a chilei. Az most mellékes, hogy a 75 millió fontos Lukaku és a csillagászati fizetéssel padozó Alexis is csak epizódista Solskjaernál, de erről persze nem ő tehet.

"Nem tudok mit kezdeni Alexis Sánchezzel. Ha pályára lép, akkor meg kell mutatnia azt, amit tud" - mondta szűkszavúan.

Sánchez egyébként 45 perc alatt nem lőtt kapura, nem mutatott be cselt és nem tudot helyzetbe hozni egy csapattársat sem.