Társoldalunk:

Guzmicsból is viccet csináltak a DAC-Slovan előtt

2019.02.15. 18:16

Szombaton 16 órától a dunaszerdahelyi DAC fogadja a pozsonyi Slovan csapatát. Mindenki számára világos, hogy a mérkőzés nem csak a tabellán elfoglalt helyezések miatt számít presztízsmeccsnek, úgyhogy megy is az ilyenkor szinte elvárható zrikálás.

Mert az a videó, amit a Fortuna Liga tabelláján második helyezett csallóközi csapat készített a listavezetőt várva, még bőven belefér a zrika kategóriájába, aki megsértődik a poénokon, az magára vessen! A valóban fontos információk mellett olyan gyöngyszemek is elhangzanak, minthogy a Slovan beceneve a Csallóközben csak "hupikékek", illetve, hogy a hazai drukkerek bíznak benne, hogy a fővárosi csapat magyar kontingensét bővítő Guzmics Richárd ezúttal is veszélyes lesz – a saját kapujára, és megmutatják a számunkra oly' fájdalmas mozdulatot a bukaresti stadionban.

Biztos, hogy Richo (ejtsd: risó) Guzmics nem sértődött meg, de a harci szellemnek biztos, hogy jót tesznek az ilyen kis odaszúrások. Szombaton 16 órától a DAC új stadionját köszöntő ünnepségsorozat fénypontjaként rendezett mérkőzésen minden kérdésre választ kapunk.