Társoldalunk:

Cristiano Ronaldótól leste el a mozdulatot a Fradi-verő Loki-csatár

2019.02.16. 18:55

A Ferencváros elleni NB I-es mérkőzésen, élete első élvonalbeli találkozóján csodálatos, ollózós góllal mutatkozott be a 18 éves Zsóri Dániel.

„Nem gondoltam, hogy ilyen hamar bemutatkozhatok az NB I-ben – vallotta be a 18 éves, nagyváradi születésű csatár az NSO TV kérdésére. – Az Újpest ellen már a meccskeretben voltam, de akkor még nem állhattam be, most viszont, a Fradi ellen góllal mutatkoztam be, ennek nagyon örülök.

A mozdulatot sokat gyakoroltam az edzéseken, példaképemtől, Cristiano Ronaldótól lestem el. Bódi Ádám beívelte a labdát, ami mögém jött, és úgy voltam vele, miért ne próbáljam meg. Fel sem fogtam, hogy gól lett, nem tudom elmondani, milyen érzés volt, a többiektől pedig nem kaptam levegőt.”

Szülei nem láthatták a helyszínen fiuk bemutatkozását, de otthonukban természetesen követték a mérkőzést, amely után Dániel beszélt is az édesanyjával.

„Elsírta magát a telefonban, ahogy a mérkőzés lefújása után nekem is jöttek az örömkönnyek. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, mert nélkülük sosem jött volna ez össze. Olyanokról álmodoztam, hogy talán egyszer beállok a végén, egy kipattanót vagy egy ziccert berúgok, de ilyen gólról álmodni sem mertem.”